Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Invitatie

CONTRACTUL NOSTRU DE PRIETENIE 2010/2012...."PRIETEN DRAG":pdIn anul 2010, la iniţiativa prietenului CRISTI.., s-a născut ideea, ca in aceste VREMI nesigure, să REVENIM la dragostea de Dumnezeu şi APROAPELE, sa reconsolidam PRIETENIA si sa gasim impreuna, soluţii, privind prezentul şi viitorul nostru, care să ne facă: "SA NE SIMTIM MAI BINE si IN SIGURANTA!". După test, am constatat că - cei contactaţi, ne-au cerut: "Contractul de prietenie 2010 sa fie actualizat si pe 2012..."

Incurajaţi, ONG Sfatul Tării - VA roagă şi PROPUNE căteva gânduri - principii supuse dezbaterii, în care să credem, ca apoi prin extindere cu alţi noi prieteni ai prietenilor, să putem creea o comuniune civilă de suflet, armonioasă şi activă.

Cateva temeiuri tinta:

 • Credinţa într-un SINGUR DUMNEZEU - CREATORUL DIVIN al tuturor văzutelor şi nevăzutelor, cel care ne-a DAT viaţă, care ne va judeca doar după FAPTELE BUNE şi apoi vom trece la CONTINUAREA VIETII in LUMEA de DINCOLO care este VESNICA! CREATOR-PARINTELE nostru din ceruri, care indeamna să-I fim în legătură directa, care nu a delegat pe nimeni ca MIJLOCITOR şi nu a cerut să i se clădească temple sau reprezentări...: LEGILE LUI inseamnă Credinta-RELIGIA adevărată şi nu variantele multiple care sunt ....străine LUI.. [detaliile pot fi discutate-dezbatute...]
 • DRAGOSTEA - IUBIREA adevarată de familie, rude, prietenii, tineri, bătrâni, legaţi prin cea ce fiecare suntem inzestraţi, gata voluntar de a ne ajuta semenii, cu afecţiune si dăruire necondiţionată, OAMENI ADEVARATI PLACUTI lui DUMNEZEU, încrezători în certitudinea nemărginitelor puteri ale SOLIDARITATII dintre noi !
 • Comuniunea predilect spirituala, ar insemna un permanent SCHIMB de OPINII, experienţe utile dovedite, solutii, etc. care înseamna mai mult decat cea ce Sfatul Tarii le-a inscris in "STAFETA a GENERATIILOR" tema la dispoziţia tuturor;
 • INTALNIRILE de reala prietenie pe care le vom gândi împreună, pot fi de folos în domenii în care printre noi sunt şi oameni DEOSEBITI - calificaţi profesional gata in a ne sfătui, a da răspunsuri în cele mai diverse domenii şi chiar ajutor concret de solutionare a temelor din: justitie, gospodărie, muzică, divertisment de calitate, educaţie, cultură, tradiţii, etc., dar totdeauna dăruite cu ONESTITATE, OPTIMISM, NADEJDE, INTERESE non materiale, doar de intrajutorare colegiala...!
 • Credinţa - convingerea că toţi provenim în cuprinsul a 1 sau 3 generaţii, din mijlocul ROMANIEI RURALE, leagănul românismului din totdeauna şi care azi şi mâine, poate redeveni SURSA temelia RELANSARII CREZULUI în DREPTUL de a garanta o VIATA normală tuturor oamenilor, prin MUNCA CINSTITA, TRAIRE morală, INOVARE şi prin acea bine cunoscută practica străbună: ECONOMISIREA raţională!
 • INTREBARI care greşit par a fi fără soluţii, pot avea răspunsuri calificate, care prin solidaritatea umană a faptelor BUNE la nivel organizate paşnic, să aducă ZAMBETUL OMULUI IMPLINIT ori cu NADEJDI, iar DEZNADEJDEA din sufletele noastre, să DISPARA, avand mereu neclintita CREDINTA în DUMNEZEU şi IUBIREA dintre OAMENI, care: să STOPEZE creşterea MORTALITATII - MORBIDITATII şi să INSPIRE tinerii pentru intemeierea de familii noi si NORMALITATEA INDICELUI DEMOGRAFIC!?
 • Ca principii morale, susţinem: GARANTAREA dreptului la INTIMITATE, DREPTUL la VIATA ca fiind un DREPT DIVIN sub Lideranţa MATRIARHATULUI, femeia fiind binecuvântată de Dumnezeu să dea NASTERE vieţii şi trăiniciei FAMILIEI si care este sub grija MAMEI DIVINE [Anza], partenera egala cu TATAL CERESC = Unul Dumnezeu...
 • SA NE RUGAM zilnic simplu lui DUMNEZEU TATAL, să ne apere de rele şi să-i MULTUMIM tot LUI si Mamei Divine si Sfintilor-Mesia, pentru AJUTORUL... primit...


Rog ca DUMNEZEU sa NE BNECUVINTEZE in demersurile noastre!

"Vă / te... îmbrăţişează", ARISTIDE, etc...


 • Bold
 • Italic
 • Underline
 • Stroke
 • Quote
 
 • 250 Characters left