Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
SFINTI PARINTI: TATAL CERESC Dumnezeu si MAMA DIVINA Azna, Iisuse Hristoase - Mesia, Sfanta Fecioara Marie, Sfantul duh, cari sunteti in ceruri, sfinteasca-se voia voastra, precum in cer asa si pe pamant, painea noastra cea de fiinta datine-o si astazi si ne iertati greselile precum si noi iertam gresitilor nostri si nu ne duceti pe noi in ispita si izbaveste-ne de cel viclean, apara-ne si ne mantuieste! Caci a voastra este PUTEREA, SLAVA si VIATA VECILOR ce va sa vina... AMIN! Se va face semnul sfintei cruci...

Fiecare poate cere in continuare orice ajutor si iertare pentru pacatele sale sau a celor plecati in lumea de dincolo de moarte sau traitori pe pamant, ajutor de orice fel etc...
=========================================================
Precizare: Rugaciunea se rosteste dimineata si seara, stand in genunchi/pozitia lotus, cu palmele mainilor impreunate, cu ochii inchisi si capul plecat = smerenie!
=========================================================
P.S. Rog TINETI MINTE ca:
  1. legatura cu Dumnezeu sau alt nume in varii religii ESTE UNA DIRECTA intre fiecare dintre noi si CREATOR, cu care comunicam fara INTERMEDIARI - popi, biserici, moaste.. care sunt creatii false, ca si ideia ca: exista popoare alese...; ca "pagani" nu exista! TOTI inclusiv cei care au alte religii, traditii de rugaciune sau au alta culoare... pentru TOTI, DUMNEZEU-CREATORUL ESTE UNUL care ne iubeste deopotriva... si SUNTEM toti fiii LUI si mamei Divine; Suplimentar rog cititi LEGILE DIVINE-UNIVERSALE aflate pe blogul Sfatului Tarii sau contactandu-ma direct telefonic...!
  2. Mesia cuvant atribuit lui Iisus are sensul de PROFET, VESTITOR; EL ESTE tot FIU al lui DUMNEZEU si al mamei Divine ca SI noi TOTI oamenii; Toti fii si frati surori suntem, CREATIILE lor, venim pe pamant din pantecele FEMEILOR-sotiilor!

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left