Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

NEVOIA predarii "STAFETEI GENERATIILOR"

 

        Fara patetism inutil, ONG Sfatul Tarii..., a inclus printre alte principii tinta si detalii organizatorice, tema nevoii de a asigura CONTINUITATEA vietii, dupa etapa DIVINA fireasca de trecere in LUMEA DE DINCOLO DE MOARTE!

        In acest scop, in Statutul asociatiei este o explicita prevedere cea ca generatiile sa-si predea totdeauna intre generatiile imbatranite si cele tinere, ca si in sport, o STAFETA pe care urmasii nostri firesc, s-o predea urmasilor lor...

        In cazul nostru concret, organizatoric am prevazut crearea unui CLUBceainarie al STAFETEI GENERATIILOR, in care TRECUTUL SI VIITORUL sa fie memorate si dezvoltate cat timp aceasta viata pamantesaca va continua sa existe!

        In practica, in toate localitatile tarii ne-am propus sa functioneze CLUBUL mai sus mentionat, in care macar odata pe saptamana, tineri si mai putin tineri, in fata unei cesti de ceai, un fursec, apa plata, dulceata dela mama... SA SE INTALEASCA pentru a-si povesti socializandu-se totodata, amintiri trecute si pentru tineri intalniri intre fete si baieti, care sa-si depene visele si impreuna sa preia sau sa dezvolte NOI TINTE, VISE... comune... [in masura posibiltatilor, o parte sau inca una noua un timp va fi acordat temei "O MINTE si un TRUP SANATOS”, posibil intr-un spatiu special amenajat alaturat, ca sala de sport...]

Cu aceste ganduri bune, vom povesti trecutul si dece NU, vom pregati VIITORUL urmasilor nostrii   BUNEII…. vor povesti si cu NEPOTII-STRANEPOTII, vor asigura impreuna PREDAREA STAFETEI.

Succes tuturor!


  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left