Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Bucuresti, 23 aprilie 2012
RUGA-INDEMN
spre cunoasterea
ISTORIEI SI GEOGRAFIEI NEAMULUI!
 
Semnatarul acestor randuri, a avut norocul sau nenorocul de a-si fi cunoscut strabunicii cand a facut primii pasi ca stranepot, iar acum mai bine de un an, sa devina la randu-i... strabunic care conduce azi primii pasi al stranepotului sau! Azi primul are 83 ani, iar ultimul 11 luni...! Multumesc Creatorilor Divini si semenenilor care direct sau indirect sunt alaturi sau impreuna cu mare mea familie!
 
Totodata permiteti-mi sa-mi amintesc, cum m-am bucurat de sansa de a fi cunoscut la Caminul cultural, 2 romani care au scris si mi-au cultivat primele sentimente de mandrie nationala=cartile "ROMANIA PITORESCA - Alex. Vlahuta" si "ISTORIA ROMANILOR supt Mihai Viteazul - Nicolae BALCESCU"!
 
Sfatul Tarii... crede si indeamna tineretul studios, ca aceste preocupari sa continuie si sa se dezvolte in mintea si sufletul TUTUROR romanilor prin ei, urmasii nostri, azi tineri sau foarte tineri, ca si in viitoarele profesiuni-preocupari, firesti ale "STAFETEI GENERATIILOR" sa dezvolte si sa le aduca permanent la zi, cele 2 teme: "istoria si geografia neamului" spre VESNICA NEUITARE!
 
SUCCESE sub cantarea "... TOT CE-I ROMANESC NU PIERE !...."

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left