Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Bucuresti martie 2012
PALMELE TALE care VINDECA
Autor RICHARD GORDON = [.R.G.]
Editura: UNITY PRESS, SANTA CRUZ - Prima editie 1978
Traducere selectata de Aristide Buzuloiu din versiunea in limba rusa a cartii scrise de R.G.

Cuvant inainte
Cartea este o introducere in tema echilibrarii energiei polaritatii, in scopul de a intelege sistemul polaritatii si dezvolta capacitatea omului, cea de a vindeca.

INTRODUCERE
Inseamna sa stim cea ce poate face fiecare, pentru ca semenii nostri sa se bucure de viata in deplina sanatate si chiar bucurie colectiva!

Sanatatea poate fi obtinuta, cunoscand totodata si alte practici nealopate simple ca: vindecarea prin regim, fitoterapia, homeopatia, reflexoterapia, autosugestia, miscarea, etc. toate insemnand gimnastica trupului si mintii, subscrise=iubirii lui Dumnezeu Unul=Tatal Ceresc si Mama Divina si creatiilor LOR: aproapele, natura, vietuitoarele etc. insemnand "O MINTE SANATOASA intr-un corp SANATOS"

Autorul R.G. ne convinge, ca TOTI AVEM POSIBILITATEA sa stim, sa folosim diferite forme de energie aflate in GRADINA lui Dumnezeu si completate doar cu IUBIRE.

Cap. I
POLARITATE
Folosind curentii FORTELOR VII [Hipocrate o numea FORTA AUTENTICA A VIETII care circula prin piele si noi o redirectionam pentru refacerea echlibrelor pierdute. Practic: VINDECATORUL doar redistribuie = BOLNAVUL SE VINDECA SINGUR!
Retineti: circulatia fortelor vii, este intr-un circuit permanent in-din corpul nostru.

EXPERIMENTAREA FORTEI
Forta vietii este usor de probat. FRECATI-VA mainile cu putere una contra celeilalte timp de 1 min. Apoi tineti-le departate una de cealalta la o distanta de cativa toli; departati-le si apropiati-va mainile intre 1-6 toli si observati ce simtiti: o senzatie pulsatorie, de vibratie, senzatie de cald-rece sau de camp magnetic.

Fie ca prietenul Dvs. sa faca la fel si sa aseze apoi una din mainile sale intre ale Dvs. pe care le apropiati-departati; prienenul va simti pulsatii similare cu Dvs.

CUM poate fi INDEPARTATA DUREREA DE CAP
Veti face urmatoarele: Frecati-va bine mainile dupa care ATINGETI usor cu palma mainii drepte, partea posterioara a gatului pacientului; mana stanga o plasati la o departare de cca ½ toli de fruntea sa, in timp ce acesta, singur sau simultan cu Dvs., sa faca cca 10 expiratii profunde [la expiratie chiar un oftat]. Respiratia va mari forta vie a mainilor Dvs. Continuati daca raspunsul nu este imediat, inca cca 5 minute; completati tehnica cu instructiunile reluate la pag. 14...veche-acum...
La final scuturati puternic ambele maini, ca si cum ati dori sa indepartati apa de pe ele, apoi inmuiati mainile in apa rece, pentru a indeparta energia statica indusa.

ISTORIA POLARITATII
In fig. C /4/, rezulta modul in care, se regasesc principiile elecromagnetice din natura, similar ca si in corpul nostru. Spre cunoastere amintim si de Dr. R. Stone, practicant efectiv intre 1914-1974, si care a dovedit polaritatea, din fig. de sus.

REZULTATE
Retineti: fiecare act de polaritate, ne face nu doar sanatosi, dar mai tineri, cu nervii mai destinsi, oasele revenite la locul lor, o stare de reechilibrare generala, fericire. Somnul nostru devine mai profund, iar benefiiciile le simt deopotriva cei 2 parteneri.

STARILE CRITICE
Sunt necesare mai multe serii de sedinte repetate de 3-4 ori pe saptamana intial si reluate apoi odata pe saptamana, pana la reechilibrare totala certa. De stiut ca pentru oamenii in varsta, trebuie folosite totodata si unele diete de curatire. Alinierea oaselor devine evidenta, nu doar intim, dar si vizibil, ca in fig.D /5/

COPIII
Copiilor le place sa primesca si chiar SA DEA individual sau in grup, polaritate cu indemnuri simple: "sa le DAM IUBIRE" celor suferinzi, care apoi zambesc fericiti! Se cunosc miracole la cei foarte foarte mici, cand aud=VREI ca MAMA sa-ti dea IUBIRE!?, mangaindu-i specific, inclusiv in timpul noptilor agitate, ca si frica de intuneric.
In fig. E /6/ este ilustrata ideia ca pentru a te uda, nu trebuie sa te arunci in ocean.

Cap. I
POLARITATEA UNUL la UNUL
Este varianta cea mai simpla si directa. Pe parcurs vom dezvolta si alte variante.

MODALITATI de CONTACT ca atingere cuantica.
Sunt posibile 3 modalitati de contact: MASAJUL ADANC, CONTACT fara presare si contact fizic la o foarte mica distanta de locul dureros. Forta vietii se va scurge in limitele teoretice ale sistemului circular al corpului. In caz cand primitorul este agitat, etc. forta vie poate fi blocata. Presiunea directa pe locul identificat, urmata apoi de neatingere directa, poate reorienta eficient forta vietii peste tot corpul.

ATITUDINEA fata DE PACIENT (pac. prescurtare)
Cand cedam polaritate, cea mai buna atitudine inseamna CALM si IUBIRE, s-o facem in liniste, zambet, asociate cu dragoste si placere manifesta pe chip si fata.

Stiut trebuie sa fie, ca o agitatie sau incruntare, panica, in atitudinile noastre fie si putin vizibile, nu serveste la nimic. ENERGIA SE SCURGE oricum de sine statator. Concentrarea trebuie sa fie doar aparenta, sa insemne ca stii ce faci, cu placere.
Totodata cel asupra caruia te apleci, trebuie sa te placa, toate contribuie la succes!
Daca sunteti bolnav, indispus sau nu simpatic primitorului, mai bine NU O FACETI!

AUTOAPARAREA

AUTOAPARAREA - pasii efectuati:
1. Desi nu se poate vorbi ca energia-polaritatea primitorului sa treaca la vindecator, aceste situatii nu sunt excluse, o simti efectiv, dar nu intra in panica, stiut fiind ca in toate cazurile, DISTRIBUTIA se va regla automat prin REECHILIBRARE.
Dar totusi:
2. Scuturati mainile, clatiti-le cu apa rece dupa ce ati fi terminat sedinta, scuturati-le iar puternic spre in jos mainile ca si cum indepartati apa ramasa.
3. Nu executati sedinte cand sunteti obosit sau indispus in acele momente.
4. Aveti incredere si in acest proces! Fiti calm, caci starea se va normaliza de la sine!

EFECTUL MAGNETIC
De obicei dupa orice sedinta va simtiti excelent, acum simtind o oboseala, trebuie sa va odihniti, relaxati-va respirand profund, faceti miscari sau chiar un dus.

ATMOSFERA
Practicati polaritatea intr-o camera calda, confortabila, fara animale, in liniste si nu excludeti muzica linistitoare in surdina= introduceti starea de bine, MEREU!

IMBRACAMINTEA
Cel ce primeste, isi va scoate incaltamintea si ciorapii. Similar va proceda si donorul. Ambii nu vor avea asupra lor obiecte metalice, bratari, inele, monede, chei, ceas.

MASA de LUCRU
Solutia optima este folosirea unei mese de masaj sau o usa asezata pe capre care va fi capitonata cu folie de plastic, preferabil o masa speciala cu inaltime reglabila, comoda pentru amandoi, robusta pentru pacient caruia sa nu-i cada cumva mainile si usor de deplasat in siguranta, in camera respectivului.

CUM INCEPE POLARIZAREA
Inaintea sedintei, pacientul trebuie sa fie relaxat, sa respire adanc, sa fie bine dispus, increzator in sine, sa spuna ce simte, sa fie vesel, bucurat de fluxul de energie.

RESPIRATIA
In tot timpul sa respire adanc, forta vietii este in aer, ce ace il ajuta si pe donor, care insa va respira in ritm diferit, dar clasic, burta incepe expirul prin gura-nas.

CUM SA INVATAM sa ALEGEM O POZITIE CORECTA
De preferat pozitia unul fata de altul. Pozitiile, atitudinile sunt prezentate in 3 lectii explicative care trebuie invatate pe dinafara cu exactitate, iubind corpul.

LECTIA 1
POZITIA "LEAGANUL" - Fig. G7
Frecati bine mainile relaxate si formati un leagan, fara atingerea omului. Aratatorul si degetul din mijloc, merg spre in jos pe partile laterale ale cefei, in timp in care degetele mari se aseaza langa ceafa. Leaganul este o foarte buna pozitie de linistire, in cazul durerilor de cap si tensiunii. Atentie ca si pozitia capului Dvs. sa va fie comoda. Actiunea se mentine si peste ½ ora, iar daca va simtiti obosit, faceti o pauza si reluati. NU uitati: respiratia celor doi rabdarea si relaxarea = MEREU!

POZITIA 2 = INTINDEREA pe directia polului NORD - Fig. H +I 8,9
Capul primitorului asezati-l iar degetul din mijloc si cel mare, SA APESE cu putere oasele occipitale (partile laterale ale acestuia). In acest timp mana stanga apasa fruntea, iar prietenul va simti o stare de bine, mentinand exercitiul minute bune.

POZITIA 3 = LEGANAREA STOMACULUI - Fig. J 10
Frecati mainile cu putere! Dvs. fiind in dreapta, puneti mana stanga pe fruntea sa, iar dreapta ceva mai jos de buric si mainile nemiscate, il balanseaza egal cam 3 - 4 toli in dreapta si stanga ca la copii. Dupa 2 minute opriti-va si veti simti scurgerea fortei vietii. Daca corpul clientului nu se lasa balansat, insistati pana cand acesta o simte.

POZITIA 4 = CURATIREA prin atingerea pe rand a PICIOARELOR - Fig L 11
Cu ambele maini incepand cu genunchiul si pana in varful degetelor; SCUTURATI-va mainile mai ales daca simtiti in maini si corp senzatii de greutate si reluati totul de cateva ori; succesiv pana la momentul cand pacientul se simte bine sau foarte bine!

POZITIA 5 = Fig. M 12
Calcaiul drept este asezat pe degetele mainii Dvs. stangi. Partea inferioara a palmei dvs. acopera pernita piciorului; aplecati cu forta in fata spre, a intinde tendonul lui Achile. Acum reveniti si cu dreapta putin coborata, apasati cu menajamente, pe calcaiul mentinut in mana stanga, astfel ca genunchiul sa se ridice cu cca. 2 toli si repetati de mai multe ori, dar totodata, cu atentie, urmariti reactia colegului!

POZITIA 6 = PRESIUNE asupra partii interioare a calcaiului - Fig. N 13
Tineti calcaiul piciorului drept cu degetele mainii stangi si cautati locul dureros cu mana dreapta asezata pe fata superioara a labei ajuta la un foarte bun echilibru. Evitati ranile, dar identificati blocarea fortei vietii, reechilbrandu-o [cititi si cap. Miscari specifice]. Atentie! Unghiile trebuie sa fie scurte, iar unde primitorul simte un punct dureros, apasati locul cu mare putere! Treceti apoi la alt loc si retineti ca pozitia actiunea de fata este deosebit de importanta la femei cu ciclul deranjat?!

POZITIA 7 = ROTIREA EXTERIOARA a CALCAIULUI
In acest capitol, intra fig. O,P,R pag. respective 14, 15, 16 in care se vad foarte concret miscarile respective, dar acum urmarind nu doar buna asezare a celor 2 persoane dinainte, poz. 6, dar insistati mult mai mult, asupra pielii exterioare a labelor;

POZITIA 8 = INTINDEREA DEGETELOR PICIOARELOR = Fig. S, T 17, 18
Incepeti cu degetul mic mergand spre cel mare, iar ca punct de sprijin folositi degetul aratator.(vezi poza) sprijininindu-se ceva mai jos in talpa piciorului [vezi ambele figuri la care am facut trimiterea.] Trageti drept spre inapoi, in acelas timp ridicand si balansand ritmic laba de 2-3 ori. Degetele pot sau nu sa pocnesca. Importanta este intinderea nedureroasa, dar ceva mai usor cu degetul mare! ATENTIE! NU trageti degetele daca bolnavul are ARTRITA sau DURERI de spate!

POZITIA 9 = FRICTIONAREA cubloidului TALPII INTERIOARE cu degetele = Fig. U 19
Inchideti mana dreapta sub forma unui pumn si masati PUTERNIC talpa cu degetele stranse; mana stanga fixeaza bine partea superioara a labei, tine contra! Relaxat va fi pacientul, dar in locurile dureroase apasati mai puternic. Si reluati!

CONDITIE: TRECETI la lectiile viitoare numai dupa cea anteriora, o STITI BINE !

LECTIA 2
POZITIA 10 = PRESIUNE ASUPRA TENDONULUI INTINS = Fig. V, Z. 20,21
Podul palmei mainii stangi impins spre inainte, mentinut asa, permite talpii drepte ca tendonul cel mare de sub degetul mare al piciorului sa fie intins. In acest timp cu degetul mare al mainii drepte, incepand de sus in jos, apoi sub o presiune egala mereu; reveniti primordial asupra partilor dovedite dureroase. Presati constant doar pernita piciorului. Retineti: miscarile lente, sunt mai dureroase.

POZITIA 11 = PRESIUNEA CUBOIDULUI. Rotirea LABEI? = Fig. K, W 22, 23
Ridicati piciorul la cca. 45 grade si-l mentineti asa spre a lucra comod; inainte aflati ca pe partea interioara a labei la mijloc dupa degetul mic, veti gasi un os mic: el este osul cuboid. Apasati cu degetele mari, folosind ambele maini, indiferent care, astfel cum se arata in fig. W, anume degetele mici sa apese osul cuboid, iar cu forta degetelor mari sustineti, ca sa puteti roti succesiv fiecare laba a picioarelor.

POZITIA 12 = APASAREA partilor OSULUI OCCIPITAL, cefii = Fig. Y, X 24, 25
Ridicati capul pacientului, astfel incat acesta sa fie aplecat sub un unghi de 45 grade.
Mana stanga se aseaza pe fruntea pacientului si o mentineti asa. Degetul mijlociu al mainii drepte apasa baza partii drepte a osului. Mentineti apasarea cca. 2 minute, apoi intoarceti-i capul pe ambele parti si faceti aceleasi miscari, prin schimbarea mainilor; Degetul aratator care executa apasarea, trebuie sa simta baza osului occipital, iar mana de pe frunte nu trebuie sa exercite vreo presiune. Pentru a exercita o presiune mai mare a degetului aratator, folositi pozitia manii, ca in figura.

POZITIA 13 =STIMULAREA boltei DEGETULUI MARE si antebratului = Fig. a, b 26, 27
Luati mana dreapta si apasati bolta ce se afla intre degetul mare si aratator, apasand simultan cu mana stanga zona mai jos de cot, partea exterioara a mainii. Alternativ stimulati partile bolnave ale boltii degetului mare si antebratului. Mai comod este ca degetele mainii stangi sa fie sub cot, sustinand mana cand lucrati.

POZITIA 14 = INTINDEREA DEGETELOR MAINILOR = Fig. c, d 28, 29
Apucati cu nadejde baza degetelui pacientului. Cu mana dreapta, trageti degetul spre a se orizontaliza, apoi il impingeti cu mana stanga. Degetele se trag doar odata. Atentie: Miscarea dureaza secunde, pocnirea poate fi sau nu; trageti cu delicatete!
N.B. Repetati miscarile trecand de la o mana la alta, doar odata, in toate pozitiile: 12, 13, 14.

POZITIA 15 = CLAVICULA. LEGANAREA PLEXULUI SOLAR = Fig. e. f  30, 31
Fiind in dreapta pacientului, mana dvs., o asezati imediat sub centrul cosului pieptului; cu mana stanga stransa in pumn si cu degetul mare indreptat in jos, apasati clavicula si simultan cu ambele maini, realizati leganarea. Simultan si succesiv, deplasati mainile pe toata lungimea claviculei si foarte putin sub cosul pieptului. Retineti ca apasarea si leganarea, sunt realizate in deosebi de mana stanga, ca degetul mare sa alunece pe clavicula si identificati si insistati in deosebi pe locurile dureroase. Opriti leganarea si veti simti forta vietii ce trece prin mainile dvs. si implicit si pacientul.
CONDITIE: TRECETI la lectiile viitoare numai dupa cea anteriora, o STITI BINE!

LECTIA 3
MISCARI DE INCHEERE
Acum dupa ce am eliberat organismul de blocajele fortei vietii = F.V., vom trece la alte zone de atingere, incepand cu frecarea mainilor si scuturandu-le succesiv

POZITIA 16 = MANA si PICIORUL = Fig. A 31
Mana dvs. stanga tine laba piciorului drept al pacientului., iar mana dvs. dreapta tine mana stanga a acestuia. Incepeti prin a va freca mainile, apoi tineti palmele asa pana simtiti trecand o energie perturbatoare. Controlati respiratiile.

POZITIA 17 = SOLD si UMAR = Fig. B 32
Mana dvs. dreapta se aseaza pe umarul stang al pacientului, iar mana stanga pe soldul lui, face balansarea corpului, pana simtiti trecerea energiei. Similar treceti pe partea opusa si repetati balansarile. [faceti doar balansarea soldului, umarul sta pe loc!].

POZITIA 18 = FRUNTEA SI BURICUL = Fig. C 32
Stati in dreapta pacientului si incepeti cu ambele maini care vor avea pumnii stransi, iar degetele mari indreptate in jos, unul se va sprijini fizic in zona ceva mai jos de buric, in cealalta mana si deget se va aseza pe centrul fruntii, la cca. 2 toli mai sus de sprancene, dar fara contact fizic. Uneori pacientul adoarme si viseaza. Nimic grav!

POZITIA 19 = DISTRIBUIREA ENERGIEI pe PARIETAL = D 33
Cuprindeti fara contact fizic cu degetele mari ale dvs., in timp ce celelalte degete desfacute, cuprind fruntea pacientului. Inainte v-ati frecat mainile si aveti rabdare pana cand simtiti transferul de energie. Si ca totdeauna la final scuturati-va mainile!

POZITIA 20 = INCARCAREA SPATELUI = Fig. E 34
Pacientul este culcat cu fata in jos, iar dvs. asezati mana stanga in partea inferioara a cefei, in timp cea dreapta la baza coloanei, va face balansarea corpului; leganati-l 2-4 minute; mentinand mainile veti simti transferul benefic durerilor spate si ceafa!

POZITIA 21 = INCARCAREA zonei CENTRALE = Fig. F 35
Frecati-va foarte bine mainile si stand in partea stanga a pacientului, asezati palma dvs. stanga deasupra inimii lui, la o distanta de 1-2 toli, iar cealata mana deasupra fruntii sale la o mica distanta, fara contact fizic, mentinand pozitia pana simtiti transferul energiei. Daca a adormit, lasati-l sa se trezeasca, iar dvs. pregatiti-va pentru pauza.

POZITIA 22 = DETENSIONAREA SPATELUI = Fig. G, H 36, 37
Dupa ce ati asezat comod pacientul dvs., ciocaniti intai mai puternic cu palma si apoi descrescator, iar simultan -fig. Se vor incrucisa alternativ mainile, incepand cu zona gatului, spre brate si spre talie. Repetati totul lent de minim 5 ori.

POZITIA 23 = TRATAREA partii DIN FATA = Fig. I  38
Incepeti cu ambele maini cu contact usor, de sus in jos pana la terminarea mainilor asezate pe genunchi si continuati, de la genunchi pana pe fata labelor si relua de max 10 ori. Puteti apoi oferi pacientului un pahar cu apa pura sau cu ceai din plante.

POZITIA 24 = Comparatie cu NATURA = J 39
Polaritatea este o tehnica placuta, usor de inteles caci ea repecta legile CREATIEI, regasite mereu inclusiv in natura - Fig. J prezinta sugestiv in sectiunea intr-un mar, ca si viata dezvoltata de el, porneste tot dela interior = SAMANTA VIETII!

Cap. III
TEHNICI si MISCARILE SPECIFICE

Dupa ce v-ati INSUSIT foarte bine, practicile de polaritate cu caracter GENERAL, acum putem trece la MISCARILE SPECIFICE, care ne permit sa eliminam blocajele unor anumite parti ale corpului despre care stim deja multe si le-am si invatat anterior.

REFLEXUL ARMONIOS
Stiut este ca inca nu putem spune ca am descoperit toate secretele practicilor insusite, asa cum nu stim si altele: forta gravitatiei, magnetismul, electricitatea etc., dar pe care am invatat sa le folosim. Tot asa si FORTA VIETII, desi in fond are secretele ei, in practica folosirea acesteia ne-a devenit posibila. Este ANATOMIA FARA FIR cum a fost denumita de dr. STONE. Practic acum trecem sa identificam si sa le impartim in 3 campuri electrice: in pozitiv, negativ, neutru, care devin zone diferit incarcate, pe care le putem printr-o simpla apasare, sa le redistribuim.

ZONELE ORIZONTALE ale POLARITATII = Fig. 1 = pag. 59, rusa a 40-a
Fiecare particica a corpului poate fi divizata printr-o linie relativ orizontala cu cele 3 sarcini prezentate anterior, indicate mai precis prin semne de sarcini electrice.

ZONELE POLARITATII corpului privit din FATA = Fig. 2 = pag. 60, rusa a 41-a
Capul poate fi impartit si pe verticala: o linie dreapta de la nas pana la buric este linia centrala a corpului; apropiind picioarele avem diferente intre calcaie si degete.

IDENTIFICAREA zonelor DUREROASE = Fig. 3 = pag. 61, rusa a 42-a

PRINCIPIUL 1
Locurile dureroase vor fi gasite in raport fizic de simetrie asa cum este si corpul.
PRINCIPIUL 2
Cea ce este corect pentru partea dreapta, este asemeni si pentru cea stanga.
PRINCIPIUL 3
Similar este si atunci cand vorbim de partea din fata, in opozitie cu cea din spate.
PRINCIPIUL 4
Locurile dureroase se gasesc in mare parte in zona articulatiilor, care sunt: palmele, genunchii, soldurile, incheieturile mainilor, coturile, umerii, gatul; Ele sunt accesibile nu doar concentrarii durerilor, dar totodata si lucrului donorului.

IDENTIFICAREA FELULUI partilor DUREROASE = Fig. 4 = pag. 63, rusa a 43-a
Aceste locuri sunt identificate de alterarea unor activitati normale in tesuturi, etc. DE ex. Observam ca ficatul este in partea inferioara dreapta a corpului incarcata cu sarcina pozitiva a custii toracice. Examinand schema piciorului, veti vedea ca acesta este legata prin reflex de acea parte a piciorului si mai MULT donorul trebuie sa cunoasca harta cu anatomia corpului si toate conexiunile sale = vezi ATINGEREA CUANTICA a aceluiasi autor: R. G. De cumparat!

DE RETINUT pentru toti practicantii = Doar MEDICII au dreptul legal sa puna diagnostice, sa dea retete, sa faca tratamente si sa fie trasi la raspundere!

CATEVA REGULI OBLIGATORII DE NEUITAT de toti practicantii EXPERIENTII POLARITATII si anume ce si CUM sa stie si trebuie sa vorbeasca!

 1. NU PUNETI - formulati DIAGNOSTICE de tipul: a... STIU eu aveti boala x.y...[Cel bolnav va intra automat in panica prin autosugestie, se imbolnaveste de acea boala si mai mult spune vecinillor etc. prezicerile auzite si ii poate chiar influenta.]
 2. Si cand folositi POLARITATEA nu-i dati GARANTII-CERTITUDINI, ci o sansa - cu calm si dezinteres MATERIAL total, ca il puteti invata o practica pe care prin creatia DIVINA, omul, NOI TOTI suntem inzestrati prin nastere, de care ne putem convinge singuri PRECIZANDU-I si DOVEDINDU-I APOI practic:
 3. CA OMUL cu dezechilibre de SANATATE in fond = SE VINDECA SINGUR, eu-noi, il ajutam sa-si reechilibreze PROPRIILE sale "FORTE ale VIETII"!
 4. In limbaj direct ca mainile NOASTRE VINDECATOARE, il indeamna SA SE VINDECE SINGUR, cu GANDUL si APOI CU FAPTA ce si-o INDUCE si o SIMTE!
 5. Practic = EU "VINDECATORUL" cu ZAMBET, IUBIRE "ii dau iubire", BUNA DISPOZITIE, CONVERSAM biunivoc, cu "PACIENTUL - prieten"... RELAXAT!
PRINCIPIILE MISCARILOR SPECIALE = Fig. 5 = pag. 64, rusa a 44-a

Prima regula este sa identificam o parte sau perechile de parti ce sunt blocate si circuitele circulatiei energiilor implicate. Acestea se determnina in urmatorul fel:

1. Stabiliti unde este blocarea, gasind locul, intai pe unul din picioare si privind schema din fig. si definiti organul, partea corpului legata prin refexie de aceasta.
2. Planificati polarizarea, dea lungul sau dea latul liniei de forta. Daca va imaginati corpul ca o bara magnetica, atunci pozitiva va fi partea de sus si negativa cea de jos, intre ele e maxima diferenta de sarcina! Cautati rezultatele mergand dea lungul liniei centrale pe verticala sau orizontala. Liniile orizontale sunt mai putin eficiente.

AVERTISMENT! NU APASATI locurile vatamate, infectate, fracturi etc.
Puteti face:
 1. O lectie obisnuita de polaritate
 2. Incercati distribuirea energiei, atingere apoi
 3. Actionati asupra fracturii indirect, prin masaj adanc la incheetura reflexa cu ea.
Niciodata nu apasati puternic organele interne, intestinul gros, subtire, fierea etc.

PRACTICA PRINCIPIILOR ENUNTATE = Fig. 6 = pag. 65, rusa a 45-a
 1. Determinati locurile dureroase si legaturile cu organele corespondente. Incepeti cu masajul picioarelor, identificandu-le si memorand legaturile legate prin reflexie. De ex.: ati gasit un loc dureros in partea centrala a talpii piciorului. Privind schema veti constata ca aceasta este legata de partea transversala a intestinului gros.
 2. Determinati locul reflex corespondent, care in acest caz este pe cealalta talpa si pulpa partii de sus a zonei centrale a partii de jos a piciorului, nu talpile. Similar veti gasi locuri de pe palme, partea de sus a zonei neutre si pe antebrat, pometii obrazului si chiar pe spate Peste tot locurile dureroase se gasec cu usurinta!
PUNCTELE DUREROASE prin REFLEXIE cu COLONUL = Fig. 7 = pag. 66, rusa a 46-a
NB. Fig. 7 insa arata cazul concret: POLARIZAREA dintre OBRAZ si PULPA piciorului
Continuare exemple:
3. Polarizati locurile dureroase pentru deblocarea fortei vietii.

 1. Mana dvs. dreapta tine zona reflexa a piciorului stang, iar mana stanga pe locul dureros de pe obraz; se vor intersecta curenti si in intestine, in umar si in jos spre mana. Faceti asemanator de pe cealalta parte a corpului, spre balansare simetrica.Si in acest mod, principiile anterior prezentate se regasesc, actioneaza ca si altele:
 2. Pacientul sta culcat pe burta iar genunchii sunt indoiti astfel ca labele sa ramana in aer. Mana dvs. dreapta stimuleaza punctele dureroase ale labei stangi sau drepte, iar in acelasi timp mana dvs. stanga lucreaza asupra locurilor de reflexie dea lungul partii inferioare ale pometelui obrazului; este ex. vizand liniile lungi ale pielei.
 3. Pacientul este culcat pe spate; tineti mana dvs. stanga, fara apasare, pe intestine, iar cu mana dreapta aflati si apasati tare locurile dureroase ale pulpelor picioarelor.
 4. Stimulati locurile dureroase de pe partea stanga a pometelui cu mana dreapta si cu stanga faceti contact cu zonele dureroase ale piciorului drept, sub genunchi. Apoi in opozitie de pe partea cealalta a corpului. Energia poate ajunge in intestine.
 5. Similar veti proceda cu alte locuri dureroase, stiind ca energia se autodirijeaza, ca de ex. similar locuri legate de plamani, torace, etc. dupa regula maximei blocari.
REZUMAT
Din totdeauna, sa se stie ca polarizarea este benefica. Pasii trebuie sa fie urmatorii:
 1. Gasiti punctele de reflexie legate de durere;
 2. DE acolo porniti cu cealalta mana, dar nu prin apasare, spre locurile dureroase.
 3. Stati cu o mana mai jos de punctul de reflexie si cu cealalta direct pe blocare.
 4. Puteti lucra simultan cu ambele puncte de reflexie, ele nu se gasesc direct pe drumul blocadei.
 5. UNITI puncte nelegate intre ele cu cele mai sus, jos, de blocare.
CENTRELE DINAMICE
Cele mai active Centre sunt: coccisul, buricul, baza oaselor occipitale
COCCISUL: noada sezutului - Fig. 8 = pag. 68, rusa a 47-a

INCARCAREA cu polaritate a DEGETELOR - Fig.9 = pag. 69, rusa a 48-a
Coccisul este unul din cele mai importante centre de polaritate; gasindu-se la capatul sirei spinarii, puteti aseza degetul mijlociu al mainii la terminatia osului sezutului, iar cealata mana pe oricare loc in susul coccisului. ESTE folositor in cazul problemelor sezutului, vertebrelor, in alte locuri dureroase din zona sirei spinarii.
POZITIA 1
Pacientul este culcat pe partea stanga, coccisisul stimulat cu degetul din mijloc al mainii drepte, stimuleaza usor punctul terminus; mana stanga se afla pe partea din spate a gatului. Leganati apoi pacientul cu ajutorul palmelor mai mult timp. Bolnavul trebuie sa fie dezbracat pe jumatate. Foloase maxime sunt cand degetul aratator se afla chiar pe noada. Igiena ne obliga ca evacurea sa fie acoperita atunci cu tifon!

POLARIZAREA energiei prin SIRA SPINARII Fig. 10 = pag. 71, rusa a 49-a
POZITIA 2
Pacientul este culcat pe burta, degetul aratator al mainii drepte este pe terminalul coccisului si restul mainii acopera fesa. Mana stanga poate stimula zonele reflexe si cele dureroase ale sezutului. Punctele numite se afla la cca. 3 toli de ambele parti a sirei. Apasati locurile cu degetul mare si aratator. Evitatii hipertensivii si epilepticii!.

POLARIZAREA prin COCCIS si centrul FRUNTII Fig. 11 = pag. 72, rusa a 50-a
POZITIA 3
Degetul dvs. aratator se sprijina pe noada, iar mana stanga stimuleaza locurile dureroase in jurul coloanei, nu departe de noada. Balansarea se face cu stanga. Obs. astfel reunim 2 centre care au efect aparte: balanseaza energia, foarte vie, prin coloana vertebrala si organele de reflexie. Ajuta in bolile de spate, care poate fi amplificata, daca ii facem, in acelasi timp si o usoara balansare cu palma mainii drepte.

POZITIA 4
Va aflati in partea stanga a pacientului care sta culcat pe burta cu fata spre stanga Dvs., tinand degetul aratator stang la cca. 2 toli mai jos de centrul fruntii si cu degetul mare pe coccis, restul degetelor formand un pumn, ati cuplat astfel doua centre.

CENTRUL BURICULUI
Buricul este centrul de importanta majora, care poate fi cuplat eficient cu multe alte centre vitale! Tineti minte: EL poate fi conectat ca oricare din punctele decidente ale corpului = este nodul din care pleaca legaturi spre foarte multe organe!
Ex.:
POZITIA 1
CONEXIUNEA dintre centrul BURICULUI si spatele GATULUI Fig. 12 pag. 73, a 51-a
Pacientul este culcat pe spate cu talpile picioarelor apropiate si genunchii ridicati. Mana dvs. dreapta tine degetele mari ale ambelor picioare, iar stanga pe buric. Este buna pentru centrul inferior al bazinului.Tineti contactul pana simtiti transferul energiei.

POZITIA 2
Cu dreapta apasati partea interioara si exterioara a calcaiului stang, drept. Este eficient pentru bazinul inferior; atentie la pozitia Comoda a mainilor dvs. destinse.

POZITIA 3
Dupa ce v-ati frecat mainile, asezati dreapta pe buric, nu apasati. Mana stanga sub ceafa. Astfel toate organele pe traseul celor 2 maini, vor avea beneficii mari.

POZITIA 4
Pacientul este culcat pe stanga Dvs., sunteti la partea de jos, asezati degetul mijlociu al mainii drepte pe coccis, iar cu stanga usor, pe buric; conexiunea este eficienta pentru gravide sau cele ce au nascut recent si pentru probleme urinare, bazin jos.

IMPORTANTA OASELOR OCCIPITALE
Partea superioara a oaselor occipitale si partea exterioara a sirei spinarii sunt toate cu energie pozitiva. Foloase: in relaxarea sirei spinarii, gat sau toata zona traseelor.

LUCRUL asupra CIRCUITELOR lungi dintre PICIOARE si OASELE OCCIPITALE Fig. 13.= pag.74, rusa a 52-a
Pozitia 1
Pacientul sta intins pe spate stergeti-va mainile si puneti mana stanga la baza oaselor occipitale; cu dreapta faceti leganarea stomacului. Aceasta miscare ajuta mult sistemul de nutritie, respiratie, inimii, partii superioare a sirei spinarii.
Pozitia 2
Pacientul este pe burta, iar mana dvs. este de-a curmezisului bazei oaselor occipitale. Stimulati cu dreapta punctele dureroase, din talpi, pulpa, picioare, spate si in zona articulatiilor. Pe calea polaritatii energia ajunge singura unde trebuie;
Pozitia 3
Pacientul este tot pe burta. Puneti mana stanga pe oasele occipitale, iar cu cea dreapta gasiti locurile dureroase din zona feselor. [pipaind din 2 parti, gasiti capul osului]; de-a lungul sau veti gasi locuri dureroase, dar aceasta cautare este mai benefica, daca si pacientul este culcat pe spate (legatura este intre energii contrare).

MISCARILE SPECIFICE - recapitulare.
 1. Gasiti locurile bolnave = dureroase
 2. Odata cu cele reflexe
 3. Lucrati asupra celor ce sunt suferinde
 4. Polarizati cu curentii verticali - diagonali
 5. Incepeti cu zonele de blocare maxima
 6. Folositi primordial centrele dinamice cuplandu-le cu cele ce sunt mai bolnave
 7. Incheiati polarizarea cu finalul cunoscut - unu la unu!
 8. Dati-i un pahar de ceai din ierburi sau simplu apa naturala! (evitati sedintele lungi)
IUBIREA-DRAGOSTEA-AUTOSUGESTIA, sunt IZVORUL FORTEI VII si VINDECARII!

"NUMAI IUBIREA in EXISTENTA NOASTRA MATERIALA trecatoare pe pamant si CEA SPIRITUALA VESNICA in LUMEA DE APOI, sunt INTREGUL = IUBIREA APROAPELUI si a SFINTILOR PARINTI-TATAL CERESC SI MAMA DIVINA!"

Cap. IV
TEHNICI - CERCUL POLARITATII (CP)
CP ESTE REZULTATUL dezvoltarii SISTEMULUI POLARITATII. Domeniul sau asigura deplina sanatate = viata fara boli, fara restrictii sau implicarea medicamentlor! Copii au maxima capacitate de a invata in cateva minute si varsta de cca. 6 ani, iar cercul polaritatii este superior tehnicii UNU la UNU. Cercul se compune din sase persoane, adresandu-se celei de a saptea, Atentie, iar cifra 7, care se va afla in centrul cercului. Practic pe o masa pentru masaj sta pacientul, iar in jur cei 6 [sau dispunerea este direct pe pardoseala]. Sunetul sanscrit "OM" este stiut de mult si folosit des in India, ca binefacator bunei dispozitii, vibratiilor si chiar slabirii! Mai mult se poate canta "OM", in care "O" este foarte lung si "M" foarte scurt; mai eficient este sa cante cu totii, la unison in care cel ce primeste polarizarea doar asculta!

POZITIILE CERCULUI DE POLARITATE
Pozitia 1 - desen 1/77
Pentru cap, faceti leaganul, nu apasati si nici va apropiati de pacient, si cu mainile destinse, iar aratatorul si degetul din mijloc, indreptati-le in jos, in ambele parti ale gatului, in timp ce degetul mare se afla in zona urechilor.

Pozitia 2 - desen 2/77
Va aflati in partea dreapta a pacietului. Mana dvs. stanga se aseaza usor pe pe frunte, iar mana dreapta in centrul pieptului.

Pozitia 3 - desen 3/78
Va aflati in partea dreapta a pacientului, iar mana dvs dreapta pe osul femural stang, iar cea stanga, pe umarul drept.

Pozitia 4 - desen 4/78
Va aflati in partea stanga a pacientului, iar mana dvs. stanga pe osul femural drept, iar cea dreapta, pe umarul stang.

Pozitia 5 - desen 5/78
Va aflati in partea dreapta a pacientului. Mana dvs. dreapta tine talpa cu stanga, iar cea stanga, mana dreapta.

Pozitia 6 - desen 6/78
Va aflati in partea stanga a pacientului. Mana dvs. stanga tine talpa dreapa, iar cea dreapta, mana stanga.

METODELE CERCULUI POLARITATII

 1. Pacientul si dvs. trebuie sa va relaxati = 12 inspiratii si expiratii adanci cu calm.
 2. Cei doi isi sterg mainile cca. 1 minut, dupa care amandoi vis a vis tineti la o distanta de cca. 2 toli cele 2 perechi de palme, apoi simtind energia, continuati.
 3. Asigurati mainilor pacientului ce va primi polarizarea, in pozitia mai sus aratata
 4. In poz 3, clatinati soldurile pacientului, ritmic, fara sa i se legene umerii.
 5. Incepeti sa cantati sunetul "OM" si faceti leganarea cca 10 min., intuiti durata.
 6. Incetati sunetul "OM" si leganarea cu mainile in pozitia precedenta, cand energia se scurge prin mainile lor. Pastrati-va pozitiile cat timp simtiti ca transferul se face.
 7. Ridicati-va mainile deasupra pacientului la o distanta de cca. 6 toli si ramaneti asa pana cand simtiti ca energia s-a disipat integral.
 8. Indepartati-va mainile si lasati pacientul sa se odihneasca, iar dvs. clatiti-va mainile.
 9. Dati-i pacientului de baut cat vrea apa, ceai si lasati-l sa se odihneasca, odata cu dvs.
INTEGRITATEA NATURII - repere de stiut MEREU mai bine si neuitat.

Intelegerea naturii omului, creatiei, naturii, soarelui, mediului si destinul DIVIN.

Cap. V
ADEVARATA VINDECARE cu ajutorul FORTELOR VIETII.

CELULA
Toate fiintele vii sunt formate din celule incluzand si circuitul sangelui. De ex.: Pielea omului contine pesta 3 miliarde de celule, iar fiecare celula la randul sau are cca. 100.000 de genuri; Tot odata, ADN-ul nostru are genuri specifice care formeaza spirale lungi; in harta genetica a fiecarui corp. In cel uman, sunt miliarde de celule vii reproductive si autoregenatoare [100.000.000.000.000 celule vii] DESFACUTE ar fi 74 bilioane, 320 milioane de mile. Desfacandu-le lungimea totala ar egala cu de 400 ori mai mare ca distanta de la pamant la soare! Stiti ca tot acest lant lung poate incapea intr-un cubulet de ghiata? Si ca totodata in interiorului fiecarei celule sunt molecule care au multiple forme! CA schimbarile in interior se produc in timpul unei secunde in mii de subdiviziuni! Incercati sa intelegeti, multitudinea fenomenelor ce se produc in corpul nostru!!!!!!????

MEDICINA CONTEMPORANA si CONSIDERATIUNI privind SANATATEA in ansamblu.

Medicina a devenit STIINTA despre ARTA DIAGNOSTICARII si TRATAMENTULUI bolilor!

Sunt cunoscute peste 50.000 de boli si pentru aceasta ar trebui sa invatam toate bolile posibile!? Preocuparea pentru sanatatea deplina, se sprijina pe cunosterea tuturor tipurilor de boli! De aici, concluzia ca STAREA de SANATATE inseamna UN ECHILIBRU TOTAL al CORPULUI, MINTII si tuturor STARILOR EMOTIONALE! Atentia holistica a vindecatorului cu puterea mainilor sau altor tehnici nealopate, este INDREPTATA special spre activitatea de PREVENIRE, cu mijloace naturale de VINDECARE si da raspunsul FINAL individului in apararea SANATATII SALE! Simptomele de boala, semnalizeaza existenta unui dezechilibru care necesita refacerea acestuia. DAR ATENTIE!
a. Suprimarea simptomelor se dovedeste uneori a fi doar o vindecare APARENTA, iar cauza adevarata sa ramana in afara preocuparilor!? Infinita complexitate a corpului se dovedeste ca depaseste de cele mai multe ori, intelegerea specialistilor - intelectualitatii contemporane !?
b. MEDICAMENTELE NU VINDECA in OM CEA CE CELULA este in stare sa-si FACA SINGURA! CEL mai bine ar fi sa respectam INTELIGENTA CELULEI! Daca noi vom asigura mediul propice celulelor noastre, ELE SE AUTO VINDECA!

DAR nu trebuie totusi sa nu recunoastem faptul ca medicina de azi a atins succese colosale in varii domenii: bolile infectioase, accidentelor traumatizante, medicina alopata sau chirurgia, in care s-au realizat uneori ADEVARATE MINUNI!?
Si SA NU UITAM ca profilaxia - prevenirea este nu doar mai ieftina, dar si mai eficienta de mult mai multe ori, in lupta cu boala ajunsa in faze CRONICE!

Rugam: DATI–VA ACORDUL, macar pentru cateva CONCLUZII.

Corpul are CAPACITATEA de a se AUTOVINDECA. Instinctul de autoaparare este foarte puternic, corpul uman face tot ce este NECESAR spre a se APARA si VINDECA !
Cei sanatosi si vindecati trebuie sa apeleze la nivelul CELULEI, care are nevoie doar de un mediu favorabil; acesta poate fi asigurat de urmatorii 3 factori: GANDURI si simturi de inalta calitate; Hrana de foarte buna calitate; Exercitii fizice cu regularitate!

Calitatea gandurilor si simturilor este primordiala!

Pentru a completa tabloul eficientei fortei vii, trebuie sa luam in consideratie si conditiile de munca, relatiilor private cu ceilalti cetateni si modul nostru de viata. Analizam RELAXAREA care este leacul impotriva starilor de tensiune; Dar inainte, sa analizam starea noastra emotionala = de agitatie sau calm - destindere - echilibru. Medicina psihomatica a dovedit ca majoritatea bolilor sunt rodul autosugestiei! Cuplurile de o viata mor adesea unul dupa altul; iesirea la pensie nu ne mai ofera nicio perspectiva, dovada ca acestia mor de multe boli minore, vindecabile!

Cati nu am constatat ca oamenii "renasc" cand simt IUBIREA! Nefericirea dispare, sanatatea fizica reinvie, culoarea fetii se schimba, odata cu alta stare sufleteasca!

IUBIREA este TEMELIA FORTEI VIETII! Ea face ca totul aiba o alta rezonanta, iar in minte se formeaza alt nou adevar, despre sensul prelungirii vieti.
Cateva indicii:

GANDIREA POZITIVA
In fata noastra se perinda varii evenimente. Retineti doar pe cele care care va fac placere, care va bucura si alegeti-va si o colectivitate care se sincronizeaza cu Dvs. MULTUMIREA de sine si celor din jur va asigura motivatia gandirii pozitive.

CUNOSTINTE POZITIVE
Observati cum in prezenta unor oameni deosebiti, de valoare, deveniti un alt OM! Si nu uitati ca ALEGEREA unui mediu POZITIV va apartine in exclusivitate! Curaj!

MEDIILE POZITIVE
Atmosfera in care gasim un tablou frumos, o camera confortabila, etc. pot satiface si bucura simturile dvs., familei dvs. directe, odata cu cea a prietenilor adevarati!

FUNCTIONAREA POZITIVA
Lipsa egoismului, ajutorul oamenilor in activitate dvs. va vor putea chiar convinge sa deveniti un adevarat altruist si produce in jur, chiar bucurii simple: un buchet de flori, un zambet, semenilor neajutorati sau in suferinta! UN BUNA ziua, o carte daruita, o incurajare sau vesti bune, pot aduce alinare oricarui semen. FII BUN!

ALIMENTATIE si COMPORTAMENT
HRANA NATURALA sa devina o OBSESIE permanenta si aduce consecinte benefice.

Iata cateva recomandari:
 1. Mancati atunci cand sunteti intr-o stare sufleteasca de CALM si destindere! [daca va lipseste buna dispozitie, amanati, inlocuiti mancatul, cu un pahar cu apa.
 2. Comportati-va frumos cu mancarea: nu criticati ce mancati, ci dimpotriva vorbiti despre ea numai la mod laudativ. Si cand chiar v-a placut mai mult, satisfactia va fi benefica asimilarii! Dar totodata un faceti din mancare, o obsesie pofticioasa!
 3. Permiteti-va sa alegeti cea ce vreti, inclusiv neuitand sa aveti mese regulate!
 4. Observatie: Nu va atasati de un fel anume, care nepriindu-va totusi va trebui evitat!
 5. Daca tineti o anume dieta, treceti la ea cu prudenta si nu regretati nimic din cea ce nu mai puteti manca! Gasiti motivatii auto convingatoare intotdeauna!
 6. Alimentul ce-l mancati va trebui inainte bine fiert, procedeul fiind benefic celulei.
 7. Mancati totdeauna produse naturale de calitate deosebita. ELE se disting usor atat ca aspect, dar in deosebi prin constatari organoleptice! Stiinta despre hrana este in faza de pionerat. Evident unele: hidrocarburile, proteinele, grasimi, vitamine, mineralele, fibrelele, nu ne atrag de multe ori atentia sau pofta!? Comparand cu regnul animal, acesta isi pastreaza de secole aceleasi reguli in in hrana lor, cea care se gaseste in mediul lor de viata, inclusiv de a-si asigura hrana, prin a se manca intre ele. In practica omului s-au creeat multe alte alimente unele teoretic sunt identice ca compunere chimica, dar practic ele sunt in fond artificiale, prin conservare, preparare si fierbere. In fond sunt modificari substantiale - genetic.
Mancarea noastra este radical diferita de cea a predecesorilor.
Fierberea produce:
 • Forta vietii este distrusa; enzimele, fibrele, zaharul (devenit un aliment cu inlocuitori) bauturi false, vitaminele clasice sunt contrafacute, unt natural nu gasime.
 • Primul pas impotriva falsurilor nocive, este consumul FRUCTELOR, LEGUMELOR proaspete si in stare CRUDA, amestecata cu varza tocata, macar odata pe zi.
SA NE FOLOSIM de DARUL NOSTRU, insemnand:
SA incercam posibilitatea ce o avem cea DE A FOLOSI FORTA VIETII despre care reaminitim ca ea practic este UN DAR natural DIVIN, in care in fond mainile noastre numite tamaduitoare, devin initiatorul ideii profunde = NE VINDECAM SINGURI.

Vezi poza fig. 87 intre cei 2 parteneri.

Cap. VI
STIINTA si FORTA VIE

Despre folosirea acestei forte, stiau si stramosii nostri, dar ca si Newton care s-a simtit dezorientat cand a constatat existenta fortei nevazute a ATRACTIEI. Vreme indelungata conceptia despre lume a fost incredintata DOAR medicilor, care insa s-au detasat mereu de necunoscut si au acordat tot interesul doar pentru studierea mecanica a corpului omului!? Insa in ultimii ani medici deosebiti au constatat ca si unii oameni, ex. Uri Ghelera, care a experimentat telechinisteziile sale orale, cand cu ajutorul unor noi capacitati mintale acesta putea deplasa chei metalice. El, la distanta dovedea deplasarea doar prin puterea gandurilor sale! Aceste idei preluate si dezvoltate in ultimele secole, au dovedit fara tagada ca unii oameni pot avea capacitati paranormale, de influentare a materiei. Detalii exista.

In timpurile biblice, sunt scrieri ca teoria "mainilor asezate" a fost cunoscuta!

APLICARE
Putem sa ne propunem, variante, pentru a demostra polaritatea, cu alte metode decat masajul [este prin contact fizic], prin a face-relua cateva aplicatii stiute:

DEMONSTRATIE
LEAGANUL; Rasucirea si balansarea stomacului; miscarea pentru indepartarea durerii de cap; Miscarea de incheiere; Cercul polaritatii. Le-am aratat anterior si demonstratiile pot fi reluate. Ele trebuie sa aiba in vedere macar 3 principii cheie:

 1. Incepeti cu oameni maturi, puternici si sanatosi. Ei simt mai usor forta vietii, in timp ce oamenii bolnavi, la inceput vor fi mereu suspiciosi si neincrezatori!
 2. Programati inceperea sedintelor cu neinitiatii inca, cand si Dvs. sunteti sanatos!
 3. Nu tineti sedinte cand dvs. sau pacientul ati mancat cu pofta, placere si mult!
NB. Niciodata sa nu UITATI CA Polaritatea, forta vietii sunt domenii noi, in care se asteapta experiente, solutii concrete la intrebari sau stari ca: INCA fara raspuns!
 • va usura oare folosirea cercului polariatii, ca oamenii sa moara mai linistiti?
 • poate aceasta putere sa se implice si cum in vindecarea, tratarea cancerului?
 • de ce eficienta acelorasi tehnici aplicate, produce efecte inegale asupra unora?
 • care sunt sau pot fi modificarile fiziologice in timpul si dupa sedintele tinute?
 • cat de eficienta este polarizarea unicat sau repetata, indeosebi in bolile cronice sau cand imbolnavirile se repeta sau nu pot fi depistate, nici cauza nici efectul?
Post scriptum: Interesant spre aprofundare si neuitare colectiva chiar!
Ex.: Cu peste 200 de ani in urma, B. Franklin, cand a facut experiente cu zmeul, a CONSTATAT ca FORTA TRASNETULUI EXISTA, dar pana atunci nimeni nu a observat-o! Abia apoi oamenii au inceput sa-l intrebe: D-le Ben la ce oare ne poate folosi electricitatea!? Acum stim de ex. ca forta vietii este o forma slaba a electicitatii, iar similar s-au dovedit si evoluat cunosterea si folosirea acesteia!

LITERATURA in COMPLETARE
La prezenta lucrare nu voi anexa multiplele lucrari si autori care au imbogatit tot acest univers nou, al cunoasterii!? In cadrul contactelor cu cei interesati, voi prezenta si recomanda cateva lucrari recente ce pot fi studiate si poate vor deveni de interes, in armonizarea vietii noastre materiale si spirituale in deriva azi!?

PRECIZARI si cateva consideratiuni in calitate de practicant partial si coautor.

NB. 1. Va invitam si va rugam sa studiati cele prezentate, incercati-le si contactati-ne individual sau in grup, spre a intelege si practica cele citite cu speranta ca ne vom putea astfel MULTUMI RECIPROC si pe SFINTII NOSTRI PARINTI din ceruri!
NB. 2. Sfatul Tarii prin Clubul "STAFETA GENERATIILOR" va invita acum direct sau accesand www.sfatultarii.ro, pentru a ne intalni, a ne initia-experimenta, extinde benevol, foloase in grupuri sau intalniri individuale!
NB. 3. Bibliografia va desavarsi cunoasterea si imbunatati viata noastra trecatoare pe acest pamant si apoi trecerea la VIATA VESNICA, de dincolo de moarte!
Aristide Buzuloiu, Breaza, 25 mai 2012

PS: Pozele la care facem referire, vor fi difuzate in scurt timp!

 • Bold
 • Italic
 • Underline
 • Stroke
 • Quote
 
 • 250 Characters left