Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Domnul Victor Crăciun şi reprezentanţii guvernului din Chişinău au avut acces la Televiziune. Firesc, veţi spune. Dar, Podul de flori încăpuse pe alte mâini… Iar Televiziunea din Bucureşti şi Chişinău era sub controlul moscovizaţilor.

1) Victor Crăciun pe canalele TV (Atunci şi după): — Unirea va avea loc peste un număr de ani. Observaţi diferenţa dintre Spiritul Reunificator de până acum şi mutarea, de către Victor Crăciun, a idealului activităţii noastre, în viitor. Moscova, răsufla uşurată.

2) Victor Crăciun în atenţia Agenţiei TASS, referindu-se la acţiunea Podul de flori: „Victor Crăciun… a arătat că ea nu urmăreşte nici un scop politic. Acum când în România şi URSS se desfăşoară procese de înnoire, dispar multe din obstacolele aflate în calea comunicării între locuitorii zonelor de graniţă, din cele două ţări.“ Aşa ar fi vorbit şi un ofiţer KGB sovietic. Reîntregirea Ţării este un act politic! Şi, pentru numele lui Dumnezeu, Revoluţia Română nu a acţionat pentru a dispare obstacolele de la graniţa dintre România şi URSS! Ca să nu mai spunem că un mic troc, un mic comerţ se practică şi peste graniţele altor ţări. Aici este vorba de o graniţă din interiorul României. În această ştire, a Agenţiei TASS, se poate observa, totuşi, o anume prudenţă, scriindu-se despre Victor Crăciun, ca de unul din organizatori.


  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left