Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Ministrul de externe de atunci, al României, declară Agenţiei FRANCE PRESS că Podul de flori „constituie o iniţiativă particulară“. Adică e problema lui Gheorghe Gavrilă Copil şi atât. Cutremurătoare opinie, din partea unui membru al guvernului!

Associated Press: ” Liderii FSN şi ai PNL, partid de opoziţie, au subliniat că se încearcă numai extinderea relaţiilor culturale cu cei de dincolo de graniţă. Dar vigoarea naţionalismului renăscut era tangibilă duminecă, atunci când a fost deschis podul de la Ungheni, pentru a permite românilor să treacă în partea cealaltă”.

Nu spuneau adevărul de frica lui Gorbaciov, să nu îşi piardă scaunele? Ce erau dumnealor, lideri peste scaune, sau ai unei ţări? Cât priveşte PNL, ce fel de partid de “opoziţie “ a fost, ştiu toţi românii.

ROMPRES-Telex din Bucureşti-O nouâ publicaţie românească cere alipirea Moldovei Sovietice ( Articol semnat de Toth Erzsebet în ziarul ungar MAGYAR NEMZET): “Articolul  Misterul Europei răsăritene, din revista Mileniun III, consideră că după unificarea celor două state germane este inevitabilă unificarea Moldovei Sovietice cu România. Comitetul de acţiune Bucureşti-Chişinău, încă înaintea vizitei lui Sevardnadze, la începutul anului, a cerut în mod deschis această unire, având în vedere că şi România este împărţită în două, având şi ea “RDG”-ul ei”: Moldova Sovietică”. Ultima ştire, după cum se poate constat, nu face parte din taraf.

Cam ce fel de “iniţiativă particulară” a fost, ne lămureşte Agenţia Reuter: circa un milion de români au trecut duminecă în Uniunea Sovietică, reunindu-se, după 45 de ani, cu moldovenii de pe celălalt mal al Prutului. Nici această ştire nu face parte din taraf.


  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left