Ultimul SONDAJ arată catastrofa în care se află PNL și USR. PSD și AUR domină categoric. Iohannis este PA

Un sondaj de opinie realizat la comanda 4media.INFO scoate în evidență realitățile din România: USR și PNL sunt considerate de către români principalele partide din vinovate de criza economică în care ne aflăm astăzi.

Iată ce cred românii despre partidele politice din România.

În cazul partidelor parlamentare PSD este de departe cel mai puternic partid din România cu un scor posibil de 41% din opțiunile de vot exprimate. Al doilea partid din România este AUR cu 29% din opțiunile de vot. PNL se află abia pe locul 3 cu 18% din numărul de voturi potențial obținute. USR a căzut puternic în ochii românilor, doar 7% dintre români ar alege acest partid politic în timp ce 5% ar alege UDMR. Facem precizarea că aici sunt incluse doar partidele parlamentare. Este de menționat faptul că 46% dintre cei chestionați nu merg la vot.

Românii nu îl mai doresc președinte pe Klaus Iohannis.

La întrebarea dacă președintele Klaus Iohannis ar trebui demis lupta este destul de strânsă, dar totuși majoritatea românilor consideră că acesta ar trebui să își ducă mandatul până la capăt- 56,8%. Doar 43,2% dintre cei chestionați consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui demis, procent totuși foarte mare și care arată gradul ridicat de neîncredere în actualul conducător al statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior Avem o țară frumoasă, să fim mândri de ea
Articol următor Pentru că a vrut să dea ROMEXPO străinilor a primit o nominalizare la CCR din partea PNL- Iulia Scântei