VOUCHERELE PENTRU PERSOANELE VULNERABILE, O NOUĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ROMÂNILOR !

Acordarea tichetelor sociale în valoare de 250 de lei persoanelor vulnerabile a fost aprobată de Guvern printr-o Ordonanță de Urgență. O alta bătaie de joc la adresa românilor celor mai saraci. La un calcul simplu, aproximativ 4 lei/zi. Suma care nu poate fi cheltuită pentru a se cumpăra ce este nevoie cu adevărat, ci doar anumite produse specificate clar.

De fapt, este vorba despre o megaescrocherie: un pretext pentru a se pompa alți bani către oamenii de casă ai PSD și PNL. 20 de milioane de euro se vor cheltui numai pentru emiterea în regim de urgență a unor carduri pe care să fie încărcate voucherele. Se modifică drastic structura cheltuielilor bugetare fară o rectificare care să operaționalizeze aceste modificări.Pe lângă direcționarea unor bani către „băieții deștepți”, se urmărește și un efect electoral. Pentru a limta presiunea asupra PSD care se află într-o scădere vizibilă din cauza diminuarii puterii de cumpărare.

Suma totală injectată prin aceste vouchere este de 600 de milioane de euro, sumă insuficientă pentru a reduce efectele puseului inflaționist.Ceea ce este de asemenea revoltător este faptul că acești bani nu se dau fizic, numerar, ci așa cum am spus, se vor emite carduri electronice pe care vor fi încărcate aceste vouchere. Cum se vor descurca oamenii în vârstă sau cei care nu au acces la bancomate, cei din localitățile mici?

Facem pariu că , având în vedere faptul că voucherele trebuie să intre la plată la începutul lui iunie, emiterea acestor carduri se va face fară o licitație prealabilă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior Pin up Casino en línea en Perú ⭐ Obtén un bono por registr
Articol următor Românii, trădați încă o dată de PSD, PNL și USR. Legea offshore, mană cerească pentru OMV