ATITUDINEA REVIZIONISTĂ A UNGARIEI DEVINE DIN CE ÎN CE MAI AGRESIVĂ

Katalin Novak se află într-o vizită așa-zis privată în țara noastră și a fost invitată sâmbătă la dezvelirea unei statui a lui Gabriel Bethlen, principe al Transilvaniei în secolul al XVII-lea. Ea a făcut o serie de declarații cu privire la ce pot face maghiarii din Ardeal pentru prosperitatea Ungariei și, în context, despre viitorul Europei Centrale.

Preşedintele Ungariei, Novak Katalin, a participat sâmbătă la un eveniment organizat de Ziua Unităţii Reformate din bazinul carpatic și a făcut o serie de declarații provocatoare la adresa României. Că de obicei, a existat o lipsă de reacție din partea autorităților de la București. Este clar că a fost o vizită politică de provocare.

Este clar că au fost sfidate toate regulile de protocol, de curtoazie, de bună vecinătate și de eleganță. Katalin Novak a insistat că ea nu vine în vizită în România, ci în Transilvania, sfidând în acest fel suveranitatea statului român, lucruri petrecute și la meciurile de fotbal sau de hochei.

Este evident faptul că atitudinea revizionistă a Ungariei a devenit mai agresivă atunci când a considerat că statul român este vulnerabil. Președintele României asistă pasiv. Să nu uităm că urmărește un post internațional în viitorul apropiat dovedind încă o dată că interesele proprii primează în fata intereselor naționale.

De asemenea, Guvernul Ciucă trebuie să nu mai asiste pasiv la astfel de provocări, iar PSD și PNL să înceteze a mai fi complici ai UDMR.

Concesiile nenumărate făcute de-a lungul timpului de cele două partide sunt cele care ne-au adus în situația îngrijorătoare de astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior Logowanie I Rejestracja W Kasynie Onlin
Articol următor Patrioții nu mai au loc la TV. Curentul globalist a acaparat televiziunea din România