Patrioții nu mai au loc la TV. Curentul globalist a acaparat televiziunea din România

Patrioții nu mai loc la TV. Curentul globalist a acaparat televiziunea din România, cel mai bun exemplu fiind postul TV Digi 24, care nu invită niciodată naționaliști și iubitori de țară și de neam la nicio emisiune. Mai mult decât atât, postul a devenit principalul loc unde se spun minciuni despre aceștia – aici a perorat Virgil Popescu minciuni și injurii la adresa partidului AUR, în timp ce acționariatul Digi a refuzat să-i ofere lui George Simion drept la replică.

De ce are Digi24 o agendă antiromânească? Propunem un posibil răspuns: Zoltan Teszari, șeful gigantului telecom Digi RCS | RDS, intrat în business după anii ’90, când vindea înghețată în orașul natal Oradea. Câțiva ani mai târziu, punea bazele unui business de miliarde.

RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. În caz că nu știai, numele vine de la Romanian Cable Sistem (RCS) și Romanian Data System (RDS), care au fuzionat în 2005. Grupul s-a dezvoltat rapid pe piața din România după ce a cumpărat mai multe rețele de comunicații din țară.

Principalul acționar al grupului este o compania din Olanda – Cable Communications Systems, unde acționar majoritar cu 94,15% este Teszari. În firma olandeză, Teszari deţine circa 60% din acţiuni şi mai are ca parteneri două fonduri de investiţii Đ EPIC (Austria) şi Quadrant (SUA).

Digi24 duce în mod constant o politică specifică televiziunilor globaliste, cele care promovează pierderea identităților naționale pentru a se crea o identitate europeană unică. În acest sens, orice proiect patriotic nu este pe gustul celor care sunt în spatele acestei televiziuni.

Presă liberă nu mai există în România, dar nici prin lume. Bani din vânzarea de spațiu de reclamă nu se mai pot scoate, așa că au ajuns toate să fie subordonate unor interese sau politic. Românii nu mai stau pe televizor, iar atunci când stau se află tot online pe NetFlix, Youtube sau HBO. În general oamenii stau pe telefoanele mobile, pe rețelele de socializare.

sursă: https://playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior ATITUDINEA REVIZIONISTĂ A UNGARIEI DEVINE DIN CE ÎN CE MAI AGRESIVĂ
Articol următor În plină criză energetică, Virgil Popescu a închis termocentralele pe cărbune. Nemții le redeschid