PSD ȘI PNL – COVIDUL SOCIETĂȚII!

Țineți minte cum am fost blocați în case? Cu ieșiri în anumite intervale orare? Vă aduceți aminte de grețoasa declarație pe proprie răspundere? Pușcăria era lux pe lângă ce trebuia noi să înduram. Să indicăm magazinele sau farmaciile la care mergem.

Vă amintiți cum am fost privați de vizita familiei? Copiii, părinții, nepoții aveau interzis din a ne vizita. Crăciunul și Paștele au fost interzise. Colindatul era doar o amintire, slujba de Înviere a fost anulată. ANULATĂ. Cu ce drept? Lumina sfânta ne-a fost adusă de către pompieri.

Aveam ordin de restricție față de Biserică. 300 de metri. Apoi, cu bunăvoința imensă din partea guvernanților aveam voie în curtea Bisericii. Bineînțeles, trebuia să păstrăm distanța.

Vă amintiți cum ne-au închis școlile? Cum au mai dat o lovitura Educației și așa greu încercată? Cum s-au chinuit părinții care trebuia să se împartă între locul de muncă și casă? Elevii au devenit din ce în ce mai deprimați, iar nivelul educațional a scăzut dramatic.

Vă mai amintiți cum masca era obligatorie? Cum stăteam cu botniță de nu mai știam ce înseamnă aerul curat și intram în hipoxie? Totul pentru a îi îmbogăți pe băieții deștepți?

Vă amintiți cum cei decedați, fie în realitate fie, în marea majoritate a cazurilor, fictivi, ca morţi din cauza Covidului, era interzis să li se facă autopsia, familia nu avea voie să-i vadă, numărul de persoane admişi la înmormântare era limitat la câţiva, regretatului rezervându-i-se un sac negru de Salubritate?

Cum eram obligați să plătim taxele și impozitele, dar nu puteam să intrăm în sediile insitutiilor?

Vă mai amintiți cum mulți dintre voi nu puteați să mergeți la locul de muncă pentru că nu erați vaccinați? Vom vedea efectele în câțiva ani.

Doi ani am tot ținut-o așa. Și a început războiul. Măștile nu mai erau necesare, nimic din ce am trăit s-a dovedit a nu avea niciun sens.

Au avut ca scop să ne deprime, să ne inoculeze frica, să ne chinuie. A dispărut brusc Covidul, au dispărut și cei care se băteau cu pumnii în piept că trebuie măsuri drastice.

Acum ne aruncă 4 lei la pensie și cred că noi vom uita și vom ierta. NU, NU, NU. Niciodată!

Aceștia sunt adevăratul Covid. Covidul societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior George Simion: UDMR și Budapesta provoacă în mod intenționat România
Articol următor AUR nu vede cu ochi bun modificările anunțate de Sorin Cîmpeanu în domeniul educației