USR a săpat groapa AUR, dar a căzut în ea

USR a atacat constant AUR, în speranța că vor scoate partidul lui George Simion de pe scena politică. În schimb, liderii Uniunii Salvați România n-au reușit decât să scindeze partidul, riscând să iasă definitiv din viața politică.

Dacian Cioloș nu doar că și-a dat demisia din funcția de președinte al USR, acolo unde nu a făcut mare lucru, dar astăzi pleacă de tot și formează un nou partid politic – REPER. Trăim cu impresia că o schizofrenie politică a cuprins liderii partidelor tradiționale și nu își mai văd lungul nasului. Coloș a unit PLUS cu USR ca să facă apoi Reper, un nou partid politic.

Acum vreun an PNL se dezmembra o dată cu plecarea lui Orban, unul din cei mai vechi oameni de partid. Sigur că nimeni nu mai știe de el, tot așa cum nu vor ști nici de REPER, partidul născut mort a lui Dacian Cioloș.

Pe de cealaltă parte nici în PSD treaba nu este deloc roz , Marcel Ciolacu este ușurat de aripa Gabriela Firea. AUR stă bine în banca lui, nici un lider marcant nu a plecat, în AUR solidaritatea este aproape militară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior AUR nu vede cu ochi bun modificările anunțate de Sorin Cîmpeanu în domeniul educației
Articol următor How To Play At Leo Sin City Mobile Casin