ROMÂNIA PIERDE 507 EURO PE SECUNDĂ

Fiscul a anunțat că începe o serie de controale la persoanele fizice de la 1 iulie, pentru a verifica sursa averilor. „Avem peste tot exemple de șmecheri care sfidează cu opulența și luxul pe care le afișează”, a declarat șeful ANAF.

Știți pe ce loc suntem în Uniunea Europeană în legătură cu evaziunea fiscală? Pe primul.
Înainte de a ajunge la șmecherii de rând, săltați-i pe peștii mari din politică și din administrația publică!. Este vorba despre zeci de miliarde de euro. Bani care puteau fi investiți în autostrăzi, școli și spitale. România pierde 507 euro pe secundă din cauza evaziunii fiscale.

Klaus Iohannis este un exemplu în legătură cu cel șase case din meditații acordate ilegal!

Evaziunea fiscală este păgubitoare atât pentru stat, cât şi pentru contribuabili. Statul este lipsit de o parte din veniturile pe care ar trebui să le încaseze pentru a-şi îndeplini atribuţiile asumate. Efectele negative pentru contribuabili se concretizează în faptul că totalul impozitelor se distribuie pe o masă de venituri mai mică.

Sigur că toți românii trebuie să fie corecti, sigur că toți românii într-un final ar trebui să fie verificați dacă exista suspiciuni, dar curățenia ar trebui să înceapă de la marii evazioniști. Când statul este păgubit cu o anumită sumă de bani trebuie să se ia în calcul nu numai valoarea efectivă din acel moment, ci și potențialul câștig rezultat dacă acei bani ar fi fost investiți.

Așa cum am spus, cu acei bani s-ar fi putut realiza foarte multe investiții, s-ar fi creat locuri de munca, s-ar fi adus bani la bugetul de stat și, în afară de toate acestea, ar fi avut loc un impact social uriaș.

Începeți cu marii evazioniști și atunci veți avea mare credibilitate în fața românilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior INCOMPETENȚĂ, CUMETRII, RISIPIREA BANULUI PUBLIC
Articol următor Codere On-line Comienza An Dar En Panamá Slots Y Juegos De Live Casino De Advancement Yogonet Latinoaméric