VINOVAȚII SUNT ÎNCĂ LA BUTOANE! NUMELE LOR: PNL ȘI PSD!

Ce a făcut notabil acest guvern în cele 7 luni de guvernare? PSD, PNL și UDMR au majoritate absolută, pot schimba până și Constituția, dar măsurile care să îmbunătățească calitatea vieții românilor întârzie să apară.

Cu fiecare zi care trece apar noi și noi scumpiri. Realitatea este cruntă. Inflația a ajuns la 15,1% în luna iunie. Românii care primesc facturi la gaze plătesc cu 90% mai mult față de anul trecut, iar pentru curentul electric plătim cu 17% mai mult. Creșterea combustibililor cu 41% a generat scumpiri în lanț, în principal în sectorul transporturilor.

Uleiul și carnea, două dintre cele mai importante alimente au avut o creștere semnificativă. Cartofii și pâinea reprezintă alte exemple de creteri ale prețurilor, chiar și cu 24%.

Plătim mai mult și în restaurante sau cafenele, cu 10% mai mult făță de acum un an, iar odată cu modificarea codului fiscal, a TVA-ului în principal, vom plăti și mai mult.

Datorită plafonării preţurilor la energie, inflaţia este mai scăzută. Dacă nu s-ar fi operat fixarea preţurilor la energie şi gaze pentru majoritatea consumatorilor finali, inflaţia în România ar fi depăşit 20%.

Vinovații sunt încă la butoane, iar ei se numesc Iohannis, PNL și PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior No Se Encontró La Página Válvulas Y Conexiones Industriales S A Sobre C
Articol următor Maltatoday Com Mt Enterprise New