George Simion: voi da afară parlamentarii care nu vin la muncă ca orice român. Președintele dă și lovitura pentru PSD și PNL, iată cine este candidatul pentru funcția supremă în stat

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi președintele AUR George Simion a făcut trimitere la dorința Biroului Permanent al Parlamentului și prin care se dorește ca parlamentarii să lucreze, în plen, o singură zi pe săptămână.

Acesta a declarat că parlamentarii trebuie să vină la muncă ca fiecare român, de luni și până vineri, cel puțin 8 ore pe zi. Președintele George Simion a declarat că la AUR se va respecta acest lucru și dacă un parlamentar nu va fi la muncă atunci ei trebuie să plece și din grupul parlamentar și din partid.

George Simion a vorbit și despre alegerile prezidențiale din 2024. Acesta a declarat că AUR va organiza alegeri preliminare pentru a se stabili candidatul românilor pentru funcția supremă în stat. Astfel că orice român poate fi propus pentru a candida la această funcție, nu trebuie să fie membru AUR.

În cele din urmă, așa cum se face și în SUA, românii vor decide cine să fie candidatul pentru funcția de președinte și nu sistemul.

Dacă PSD și PNL au decis deja în spatele ușilor închise cine va fi candidatul lor la funcția de președinte, AUR oferă o nouă lecție de democrație.

Detalii despre cursa AUR se pot afla de pe pagina partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol anterior PARTIDELE TOXICE (PSD, PNL, UDMR) DORESC DISTRUGEREA SISTEMULUI DE ÎNVĂȚĂMÂNT
Articol următor PROTEST 2.X. Lui Andrei i s-a dublat rata datorită lăcomiei băncilor. El iese în stradă